Alătură-te echipei

A fi membru PNȚCD este o mândrie și un privilegiu.

PNȚCD este continuatorul de drept al Partidului Național Țărănesc, care s-a format din unirea Partidului Național Român din Transilvania cu Partidul Țărănesc din Vechiul Regat.

PNȚCD este o icoană a democrației și totodată cel mai important brand politic din România. A rămas neatins de corupție sau compromisuri indiferent de greutățile întâmpinate. PNȚCD a luptat pentru înfăptuirea Unității naționale, a acționat în spiritul antitotalitar, a fost permanent în slujba valorilor tradiționale ale poporului român, pentru care membrii săi s-au jertfit și au cunoscut prigoana statului comunist.

Prin programele de training și prin schimbul de experiență, formăm și promovăm o elită politică alcătuită din persoane oneste, devotate, competente, necompromise şi necorupte. O elită ambițioasă și dornică să se implice în proiecte care asigură progresul societății.

Dacă valorile pe care le promovăm te reprezintă, dacă vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică și competentă și dacă dorești să te implici direct în proiectele noastre, ușa mea și a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat îți este întotdeauna deschisă!

Orice călătorie, oricât de lungă, începe cu un prim pas. Implică-te, spune ce crezi! Trimite-mi un mesaj sau completează cererea de înscriere de mai jos și împreună vom produce schimbarea de care avem nevoie.

Te aștept alături de noi și promit că voi face tot posibilul pentru ca vocea ta să fie auzită.

Doar împreună putem reuși!

Ing. Marius ANDREI

Devino membru

Dacă vrei sa devi membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, fă click pe butonul de jos, completează și semnează cererea de adeziune și depune-o la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Poți trimite adeziunea și la următoarea adresă de e-mail: adeziune@pntcd.ro